PAGES

Monday, October 10, 2011

Popia Sambal Udang Kering

Assalamualaikum & salam sejahtera



Kali ni nak tayang popia yang dibuat 2 3 hari lepas. Xmolah letak resepi, kalau sape yang nak tgk rujuk ye di n3 laksa Sarawak yang cheq sue dah link di bawah ni. Resepi ni cheq sue gunakan semua bahan2 lebihan Laksa Sarawak. Yang ada semua sikit2, so cheq sue tambahkan daun kobis yang dihiris halus kemudian di masak sekejap bersama bahan2 lain kemudian digulung dalam kulit popia. Maka jadilah popia dengan isi2 yang mewah dan penuh dengan kenikmatan... Layannnnzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Wassalam...

4 comments:

  1. Lapaq plak walaupun yang ditunjuk hanyalah popia..=D

    ReplyDelete
  2. sedap tu popia..kena pulak bersantap di ptg hari..huhu

    ReplyDelete
  3. Che sue..sedapnya popis ni..mieza memang suka popia..lebih2 lg kalau intinya byk udang..syedap cicah sos tidak terkata! Adfa lg tk popia ni..nak kenen seketul dua che sue!

    ReplyDelete
  4. wah! hari tu baru konon2 nak buat popia basah...pastu tebal macam lempeng pulak. terus tak jadi buat...agaknya kene beli kulit popia macam cheqsue jugak la..senang keje..

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]