Wednesday, July 29, 2015

Chilled Cheese Cake

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sekadar perkongsian...

Ini kali pertama saya  buat dan makan cheesecake yang tak dibakar. Rasa memang tak kena dengan selera, apatah lagi kena makan dengan sudu garpu barangkali terlebih cecair semasa mengadun.






Usah dibandingkan rupanya... memang huduh benar. Harapkan nak makan sendiri aje itu yang tak kisah. Janji dapat masuk mulut kira hokey la tu...


Kesimpulannya, next time jangan lagi buat kek cam gini. Rasa bersalah je sebab makan cheese gitu aje... ha  ha ha...

 "Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau lapangkanlah dadaku, tenangkanlah fikiranku dan permudahkanlah segala urusanku.... Amin"

7 comments:

  1. Kalau anak-anak kakak suka ni Cheq Sue.
    Lagi meleleh dan banyak lagi mantap utk di sua ke mulut:)

    ReplyDelete
  2. assalam cheq sue..

    maaf lama wana tak singgah sini kan..sibuk sangat sebelum ni..baru ada masa beraya ke blog kawan2.. ^_^

    salam aidilfitri dan maaf zahir batin dari wana ya..

    chilled chez kek..yummy..meh bagi kat wana..biar wana yang habiskan..heheh

    ReplyDelete
  3. lahai... sodapnyer kalu dpt mkn skrg nih....

    ReplyDelete
  4. tapi kan cheq sue, nampak sedap la pulak

    ReplyDelete
  5. alaa...same to me..klalau cake byk cheese mcm ni pandang sepi je

    ReplyDelete
  6. Salam cheq sue... rindunyaaa nk ber-bw.. selamat hari raya :) tun pon prefer makan baked cheesecake.

    ReplyDelete
  7. ASSALAMMUALAIKUM…

    Kami menawarkan katalog produk furniture jepara produk unik mewah mebel jepara ini banyak di minati konsumen Indonesia

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]