Tuesday, November 27, 2012

Rangkuman 3 Order


Haaaa... kan senang, masuk je terus baki tempahan yang lalu. TQ pada semua yang menempah. Untuk tahun 2012 yang bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi, Alhamdulillah dengan rezeki yang Allah beri. Halalkan mana2 resepi yang di guna untuk berjual beli, semoga bertambah2 lagi keberkatan kita semua.

Meh la kita lihat untuk kenang-kenangan dan rujukan masa depan...

Kek Span Coklat + Mousse ~ SEMEKAR

Kek span coklat dengan filling choc mousse. Cukup suka sebab dah lama dok berangan nak buat kek mousse, baru dapat dan sedap. Dapat makan sebab order dari sekolah pada last day haritu.

2 kg ++


 Kek Span Kopi + Coklat ~ Adik

Kek span kopi + coklat ni dibawa ke Tanah Rata oleh adik cheq sue yang mengganti di sana. Tak tahu la camana, sedap ke tidak, lupa nak tanya. Harap2 berpuas hati. Just simple touch.


Kek kanak-kanak ~ Khairul

Kek tempahan staf sekolah untuk pelajar pra isterinya di SJKC Tringkap. Simple touch juga. Span strawberry dengan peach.



Versi cuppies, macam aiskrim

Apapun semuanya, terima kasih atas sokongan. Luv ya!!


Stylish Thankyou

No comments: