Thursday, June 26, 2014

BIOSYSTEM : 3 In 1 Top Quality Laminator

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Gajet terbaru dalam pencil box cikgu!!

MESIN LAMINATE.

Saya cukup teruja nak beli mesin laminate ni setelah menggunakannya di sekolah. Kalau nak bawa balik rumah macam tak kena  la pulak harta benda kerajaan ni. Jadi saya cuba cari2 dekat kedai buku. Di Pasir Puteh, harga mesin laminate saja dah cecah RM180, nak beli pikir dulu dua tiga kali. Masa gi KL, nampak kakak saya beli mesin laminate sahaja, warna putih, comel + cute brand BIOSYSTEM. Ushar ushar katanya beli online. Terus je saya search. 

Skodeng nya skodeng jumpa kat FB, terus la whatsapp dan deal, bank in duit, dua hari lepas tu saya terima. Cukup puas hati, dengan harga RM150 ia datang dalam 3 pakej. Selain mesin laminate, ia juga ada cutter (3 jenis mata pemotong) dan juga rounder iaitu alat untuk memotong hujung tajam setelah di laminate. Kan ada sesetengah plastik laminate tu berbentuk segiempat.

Kalau kata minat nak beli jugak, boleh ke FB Cekgu Shop On9 
https://www.facebook.com/pages/Cekgu-Shoppe-On9/246246278856448
Kat sana ada maklumat yang boleh dihubungi.


Di datangkan dalam kotak...


Mesim laminate. Warna hitamnya klassik. Dapat tu terus rasmi.


Cutter / pemotong di bahagian atas


Rounder. Kita just masukkan dalam alat ni dan tekan je untuk potong. Yang ni tak try lagi sebab plastik laminate yang saya beli tu memang tepinya dah berbentuk separa bulat.

Minat... cuba la riki!!

8 comments:

  1. Saiz nya kecik dan senang d bawa ke mana2 kan, tp buat masa ni Jm belum ada keperluan :-)Saiz nye kecik dan senan

    ReplyDelete
  2. Kalau ada mesin laminate sendiri senang nak buat kerja... macam2 kita boleh buat, hasilnya boleh kongsi dengan student, cantik pun iye kan Cheq Sue... kita tak de mesin laminate sendiri... hik hikkk reta sekolah adalaaa...

    ReplyDelete
  3. waaa sis, saya memang tengah cari ni ! thanksss

    ReplyDelete
  4. oh saya tengah cari ini. tapi untuk kegunaan sendiri saja. utk laminate aktiviti dengan anak2..
    ada masa jemput ke blog saya www.ddiamondvitshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. maaf, tumpang iklan...

    KAMI MENJUAL KELENGKAPAN DAN PERALATAN PEJABAT SEPERTI MAGNETIC WHITEBOARD, MESIN BINDING, MESIN LAMINATE, ELECTRONIC TYPEWRITER, STAPLER, MESIN SHREDDER, HAILER, TROLLEY DAN LAIN-LAIN.

    TIADA CAJ GST.
    PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR SELANGOR DAN KUALA LUMPUR.
    JAMINAN 2 TAHUN KE ATAS.


    UNTUK MENDAPATKAN PERKHIDMATAN DI ATAS SILA HUBUNGI KAMI SEGERA.

    DN GLOBAL RESOURCES
    Tel: +603-6277 5571
    H/P: +6019-393 5571
    Email: dnglobal_eng@yahoo.com.my
    Facebook: http://www.facebook.com/dnglobal
    Website: www.dnglobal.weebly.com

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Bagus ke benda ni? Saya baru terjumpe online..Macam mana ye? Tahan tak? Or ade problem? Saya macam minat gak nak beli ni.. :D Harap dapat reply.. Thanks..

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]