Wednesday, October 31, 2012

Tefal 5 Beradik

 
 
N3 selapas raya. Lama sungguh bercuti, sampai kekok jugak nak bercerita. Hujung2 tahun ni memang ke laut gitulah, nak buat apa-apa pun malas, tambah2 pulak dengan broadband yang semakin menyakitkan hati.  Tapi takpelah make it slowly.  
 
Cane, cantik tak tools baru cheq sue ni? Menambahkan koleksi TEFAL, kali ni pun sama, beli dari UK, kalau ada yang nak lihat bolehla tengok di link ni.
 

 
Dalam set 5 beradik yang cheq sue beli ni ada 1x24 cm Frying pan, 1x20 cm Frying pan, 1x20 cm Sauce pan with Lid - Capacity 2.7 Litre, 1x18 cm Sauce pan with Lid - Capacity 2.0 Litre dan
1x16 cm Sauce pan with Lid - Capacity 1.4 litre
 
Sekali fikir memang agak ralat nak keluarkan duit 3 angka untuk beli set ni tapi bila dah beli, tengok memang puas hati. Takpelah spend duit sikit, daripada duit hilang tapi tak ada apa....
 

 
Oklah, sampai jumpa lagi. Wassalam...

Stylish Thankyou

5 comments:

  1. best nye cheq sue..
    set tefal tu.. jeles tengok.. nak gakkk lah.. nanti nak top up tools baru gak.. :P

    ReplyDelete
  2. wahh.. seronoknyerrr cheq sue klu saya dpt ni di dapor.. :)

    ReplyDelete
  3. Liza pun selalu jugak beli tefal ni, tp kat Langkawi la...mmg puas hati kan cheq sue..

    ReplyDelete
  4. kat jepun pun femes brand tefal ni... mmg terasa murah compare ngn beli di msia

    ReplyDelete
  5. sekali sekala kan...apa salahnya che su..hehe

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]