Tuesday, July 8, 2014

Selesa Beach Resort, Port Dickson

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 


Sekali lagi attend meeting di PD, kali ni bersebelahan dengan Regency yang pernah dihadiri dulu. Merasa la bersahur dan berbuka di hotel yang pastinya tidak sama dengan bersahur atau berbuka di rumah. Tak apalah, demi kerja yang nak kena siapkan. Jadi maaflah jika tak ada n3 atau n3nya tenggelam timbul, maklumlah bizi the bodi kan. Terima kasih pada yang sudi bertandang ke CTS... sayang korang ketat-ketat.

Akan berada di sini dari semalam 7 Julai hingga 10 Julai, selepas itu baru leh cerita tentang hal-hal puasa yang seterusnya. 

Salam sayang.... ^_^

4 comments:

  1. Selamat berkursus cheq sue :)

    Nanti cerita apa menu sahur dan berbuka di hotel ye ..

    ReplyDelete
  2. Mesti best kan, berbuka kat hotel 3/4 hari ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Seronoknye... jom lawat blog saya :)

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]