Sunday, August 10, 2014

Hari Raya & Birthday 2014 Giveaway

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 


Lama jugak dok fikir-fikir nak launch GA ni. Alhamdulillah tahun ni genap umurnya pada 1 Syawal nanti, bersamaan 28 Julai 2014. Bersamaan itu jugak cukuplah umur saya 34 tahun. Errr... rasa macam dah tua, tapi hati masih muda! Oleh sebab dah lama jugak tak buat GA, maka saya nak la bagi sikit tanda hati buat pembaca CTS semua. 

GA ni akan berlangsung 22 Julai 2014 sehingga 3 Ogos 2014 10 Ogos 2014. Ngam-ngam masa naik cuti raya. Selepas tu In Sha Allah saya akan senaraikan pesertanya.

Tak perlu buat entry. Cuma komen di n3 ni dengan menulis "SAYA NAK JOIN"

Untuk hadiahnya, saya akan bagi pada 3 orang. Pemilihannya secara cabutan oleh saya sendiri. Macam mana bentuk hadiahnya tu saya tak fikir lagi. Tengok la bila balik kampung, apa yang berkenan tu bolehlah saya beli. Nanti saya akan update kemudian.

Harap2 la ada yang nak join ya....

* N3 ini akan dischedule sehingga 10 Ogos 2014.

Selamat Mencuba...

28 comments:

Syeeda said...

Saya Nak Join

Ain Syazana said...

SAYA NAK JOIN!!!! <3

Azra said...

Saya nak join

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak nak JOINT juga cheq shue..

Happy anniversari buat blog cheq sue dan sanah helwah buat cheq sue semoga umur dirahmati Ilahi.. :)

POP said...

Saya nak join !! :D

Yumida Huda said...

SAYA NAK JOIN

Muhammad Khairuddin Lim said...

SAYA NAK JOIN..Thanks.

cheq da said...

SAYA NAK NAK DAN NAK JOIN

Syuhada Salleh said...

SAYA NAK JOIN

zaharah said...

Saya nak join..

Fadzillah said...

Saya nak join.

Zefa NorAsmara said...

Saya nak join :D

Happy birthdat Cheq Sue..

Zilla said...

saya nak join, juga ;)

:: Cik Viva :: said...

Assalamualaikum..

SAYA NAK JOIN... =)

Jari Manis said...

belum terlambat lagi rasanya...

"SAYA NAK JOIN"

Peminat Setia said...

SAYA NAK JOIN

Adier Hero said...

SAYA NAK JOIN

DJ said...

saya nak join ;)

Norul Rahim said...

SAYA NAK JOIN

norh said...

SAYA NAK JOIN jugak la ;)
Selamat hari raya..
Happy belated birthday..moga dilimpahi rahmat olehNya.

Afifah Anuar said...

SAYA NAK JOIN

Hafizin Jamil said...

SAYA NAK JOIN..

hehe..selamat hari raya. nak hadiah. :D

Lady Dreamer said...

Saya nak join

Btw, happy birthdau Cheq sue. moga rezeki bertambah dan sentiasa hidup bahagia..

sri said...

saya nak join

azurazimi said...

SAYA NAK JOIN


Happy birthday Ila.. smga diberi kesihatan yang baik dan rezki yang baik. Amin

Madiah Ahmad said...

saya nak join

Bbwana adienia said...

SAYA NAK JOIN

ExoraMerah aka MJ said...

saya nak join