Monday, August 11, 2014

3 Pemenang Hari Raya & Birthday Giveaway 2014

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Dengan ini diumumkan bahawa Hari Raya & Birthday Giveaway telapun tamat. Ewah... macam umum nak raya je pulak. Maka di sini saya senaraikan peserta yang telah sudi mengambil bahagian dalam GA tersebut. Penyertaan paling banyak dalam membuat GA sehingga semalam. Alhamdulillah... trimas semua.
  1. Syeeda
  2. Ain Syazana
  3. Azra
  4. Kak Yati 
  5. Pop
  6. Yumida Huda
  7. Muhammad Khairuddin Lim
  8. Cheq Da
  9. Syuhada Salleh
  10. Zaharah
  11. Fadzillah
  12. Zefa NorAsmara
  13. Zilla
  14. Cik Viva
  15. Jari Manis
  16. Peminat Setia
  17. Adier Hero
  18. DJ
  19. Norul Rahim
  20. Norh
  21. Afifah Anuar
  22. Hafizin Jamil
  23. Lady Dreamer
  24. Sri
  25. Azurazimi
  26. Madiah Ahmad
  27. BBwana Adienia
  28. Exora Merah aka MJ
Note : saya sebenarnya nak post senarai peserta ni pagi tadi, tapi tengah taip tu tetiba bateri lappy abes, tak sedar tak sempat nak save. Kat sekolah internet tak ada pulak, jadi tertangguh sehingga ke malam.

Update 9 malam :


Oleh sebab saya tak sempat nak publish post tadi, maka saya terus je buat cabutan. Rasanya dah habis telus masa mencabut kertas undi tu, sampai tak pandang pun, ikut je mana jari nak ambil. Dan sukacitanya saya umumkan pemenangnya adalah...



.
.
.
.
.
.
.
.

3. Azra
4. Kak Yati
7. Muhammad Khairuddin Lim


Pada mereka ni, sila emailkan details seperti alamat dan nombor telefon kepada saya (kemren0104@yahoo.com), kecuali Kak Yati sebab alamatnya dah ada untuk gift sebelum ni. Errr, tapi kalau ada perubahan akak emailkan lagi sekali ya! Kalau boleh ASAP sebab hari Rabu sampai Jumaat ni saya berkursus di Tanah Rata, jadi bolehlah saya postkan terus...

Pada yang lain, jangan kecil hati. In Sha allah jika ada rezeki lebih lepas ni saya akan buat GA yang lain pula.

Terima kasih & salam sayang...

11 comments:

  1. X pe x de rezeki maybe next time :-)

    ReplyDelete
  2. tq cheq sue sebab pick my name :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah .. ada lagi rezeki akak ye Cheq Sue... alamat akak sama jer cheq sue tak ada perubahan :)

    ReplyDelete
  4. Baru je hantar alamat dan no talipon seperti yang dikehendaki. Thanks.

    ReplyDelete
  5. Jelezz abe mkl dpt! Mmg bertuah tau, Jm ingat semua yg join akan dpt huhuhu

    ReplyDelete
  6. xdok rezki kawe.nanti buat lg deh

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]