Sunday, March 10, 2013

Order : Atikah

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tempahan dari ibu mengandung, Atikah yang me'request' kek seperti yang dahulu. Jadi kek yang simple ni akhirnya terhasil. Katanya just nak makan-makan bersama keluarga. Emak dan anak sama-sama mengidam nak makan kek.


Vanilla sponge + peach filling + apple jam + choc WC


Konon-konon nak buat peach blossom, tapi tak ketara pulak warna kiwi dan peachnya. Walaupun guna kiwi hijau, tapi dah potong hampir sama pulak dengan warna peach. Agaknya kiwi tu dah terlampau masak agaknya. Nak kata kiwi gold tak ada pulak ditulis kat paket dia tu. Walau apapun, semoga kek ini dapat memenuhi apa yang Tikah inginkan. TQ juga kerana sudi order.

Update : OTW balik CH. InsyaAllah jumpa di sana!!

 Terima kasih atas kesudian membaca entree ini hingga ke akhirnya.

~ Wassalam ~

4 comments:

  1. salam cheq sue,walaupun kek ni nampak simple tapi ianya kelihatan cantik.

    ReplyDelete
  2. Cantiklah Cheq Sue.... !!!!

    ReplyDelete
  3. cun kek tu..sedap dh tentu kan...beso pahala cheq sue buatkn utk org mengidam...
    mmg musim kiwi 2-3 ari ni tak cun kot..br ni sy bli pon kalernya pucat..tak hijau mcm selalu

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]