Tuesday, February 24, 2015

Beli Handbag Di FB Handbag Murah Sekali

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 

Waduh waduh waduh..... lama sungguh CTS tak beroperasi. Nampaknya demam cuti CNY dah membawa sampai ke cuti berblog juga. Bukan apa kengkawan, dok kampung agak bz sikit. Pastu line tenet pun biasalah macam semput. N3 berderet dalam draf rupa2nya masih belum dikarang... tu yang tak ada apa nak publish. Ikutkan hati macam2 nak kongsi cerita.

Jadi sebagai pemanas enjin saya mulakan n3 ni dengan salah satu laman handbag yang saya suka jamu mata dan saya beli bag darinya. (Nampak sangat ayat tonggang terbalik sebab lama tak menulis..............)


Laman web yang saya maksudkan adalah FB Handbag Murah Sekali.



 
Beg ni yang saya berkenan, tapi tak ada stok... meleleh air luir nengoknya

Saya ni bukanlah spesies yang suka bawak beg tangan ke tempat kerja, cuma masa nak keluar ke bandar atau balik kampung tu nak la jugak sangkut kat bahu sebab ada banyak barang nak bubuh. Kalau ikutkan citarasa pulak memang ada jenama yang saya suka, yang saya nak miliki tapi since saya dah lama tak ke Ipoh, atau ke mall besar memang payah sikit la nak dapat. Jadi beli secara online adalah pilihan alternatif. Riki2 kat Google saya mendapati harga beg di sini adalah yang paling murah. 

Beg ni yang saya beli. Memang sebelum ni tak pernah ada warna gold dalam koleksi. Cantik dan menepati piawaian. 



Sekarang ni saya lebih suka guna beg tangan jenis tote, nampak sesuai sikit dengan umur. Pastu tak mainlah beg tangan yang kecil2 atau saiz cute miut. Ikut badan jugaklah kan, kalau kecik nau tak padan pulak dengan saiz body. Yang saya beli jenis tote jugaklah, dan disertakan juga dengan tapi panjang untuk sling dan letak di bahu. Urusan pembelian juga yak la bermasalah walaupun hanya menggunakan PM di page. Pada setiap beg pulak terus diletakkan harga jadi kita takyah la nak tanya2 cuma tanya stok samada available atau tidak.

Pada sape yang tengah dok cari beg tangan, yang murah dan cantik apa kata cuba buka laman FB di link yang dah saya sertakan, mana tahu ada yang berkenan...boleh beli...


"Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau lapangkanlah dadaku, tenangkanlah fikiranku dan permudahkanlah segala urusanku.... Amin"

8 comments:

  1. Cantik beg cheq sue beli tu..pattern dan color pun menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak pattern yang menarik di sini Wana. Harga pun berpatutan..

      Delete
  2. Salam CheqSue..cantik2 semua handbag tu,,

    Blh bg detail kat kak atie tak....aritu kan cheqsue betul jwp teka teki
    Maaf lewatttt inform....sbb nak brblog pon dah lemau..hihi

    Blh Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik2 Kak Atie, harga pun okay

      Delete
  3. Salam cheq sue.. cantiknyerr beg.. dh lama x beli handbag. skrg tpaksa guna sling beg sbb senang nk dukung harith.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheq sue pun jarang2 beli handbag Tun sebab jarang guna tapi agaknya dah resmi wanita kan nak jugak la sebiji dua

      Delete
  4. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete
  5. Sila lihatlah pelbagai bag tangan cantik di sini :)

    https://www.facebook.com/printwhatulike/?fref=ts

    Terima kasih!

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]