Sunday, August 5, 2012

Tuhan Jagakan Dia

 
 
Tak pernah upload lagu, tapi just nak share lagu yang sangat touching .

 
Stylish Thankyou

7 comments:

  1. hehehe... layan jiwang dengar lagu ni

    ReplyDelete
  2. salam cheq..sesekali layan lagu selepas selalu layan resepi kan..sedap lagu ni

    ReplyDelete
  3. sue..hahahahaha..aduiii awak gi pasar ramadhan simpang pulai? kat chandan desa la tu kan? berapa langkah je dari rumah kita tu..hahahahhah..ngape tak call..aduiiii...memang tak berbaloi awak postkan dari pos office tu..baik awak hantar sendiri je dari susahkan pakcik posmen tu..ahhahahahah....

    ReplyDelete
  4. best2! dah lama x layan lagu2 jiwang ni.

    ReplyDelete
  5. wah cheq su...mood jiwang2 yer...ok jugakkan sskali layan jiwa plak..hihi

    ReplyDelete
  6. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]