Wednesday, September 5, 2012

Jom Tambah Koleksi TEFAL di 8th GiveAway (GA)

 
 
Dengan sukahatinya nak join GA ni. Hadiahnya gempak, kalau dapat boleh gengkan dengan TEFAL 5 beradik yang tengah dok shipping sekarang. Syarat2nya mudah aje, ada cheq sue copy kat bawah tu. Jom la join kawan2...
 
 
 TEFAL 28 cm... kalau nak beli fikir 4 5 6 kali dulu ni... ^^

 
  1) Penyertaaan dibuka kepada semua pembaca. 


2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Bagi pembaca yang tidak mempunyai blog anda masih perlu meninggalkan email address di ruangan komen.

3) Bagi pembaca yang ada blog, sila buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini.Link ke GA ini adalah : 
http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/09/8th-giveaway-ga.html

4) Untuk memberi peluang sebaik2nya kepada pembaca yang mempunyai blog dan yang tidak mempunyai blog, pembaca dengan blog dan yang membuat post & link akan mendapat 2 entries utk undian. Pembaca tanpa blog akan mendapat 1  entry.

4) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 25 September 2012. Pemenang akan diumumkan pada 26 September 2012. 

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.
Stylish Thankyou

6 comments:

  1. Good luck.. Nur pun nak join GA ni jugalah.. :)

    ReplyDelete
  2. Nak...nak!
    E-mail: kayrel2000@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Nak jugak!!!

    jun_2208@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Cuba

    e-mail: Winkyabraham@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Email: derisson_24@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. leh try lagi ke?

    e-mail: liza5088@yahoo.com

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]