Monday, January 26, 2015

Seoul, Korea 2014 :: The Frozen Trip : Izzue Islam Di Itaewon #15

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pagi terakhir di Seoul. Selesai sarapan di Itaewon, menuju ke bas. Tetiba kawan berlari2 anak... 

Nampak artis ni...

K-pop ke...
Nape orang lain tak lari pun?
Tetiba...
Macam kenal je dia ni... tapi sape ye...
Lalu saya teruskan perjalanan...

Izzue Islam kan?

Terdengar satu suara. 
Ha ah la. Izzue Islam ni. Patah balik ke belakang, terus masuk dalam barisan nak ambil gambar sesama...




Walaupun saya ni minat gitu2 aje dekat Izzue, tapi saya bergambar jugaklah. Bukan senang ye nak gambar dengan retis ni, lagipun bukanlah berdosa ke hapa. Bukti okeh... bukti...


Itu je la nak citer....

** Malam sebelumnya bershopping di Myeongdong, tapi tak ada gambar nak share, jadi skip sajalah. Beli pun tak banyak, hanya sepasang but sahaja

"Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau lapangkanlah dadaku, tenangkanlah fikiranku dan permudahkanlah segala urusanku.... Amin"

8 comments:

  1. wahh...ambik gamba ngapokjue @ koreaa...sep kito tuh...heheh

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kebetulan nak terjumpa kak... kita layankan aje lah

      Delete
  3. waa..seronoknya dapat jumpa artis kan..heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok memang seronok,... pelik pun ada,...

      Delete
  4. hoyee dapat bergambar ngan retis tu...izzue sorang je ke...hari tu JM jumpa Ray Super Spontan tapi malu nk bergambar :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau harapkan saya pun JM memang takde la nak bergambar gambar ni... Yang menariknya wife dia tukang amik gambar tu. sporting betul

      Delete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]