Saturday, May 26, 2012

Spongebob La Pulak...





 
 
Selamat bercuti! Seronoknya dapat melupakan seketika tugasan di sekolah. Sekarang bersiaran dari Bera. Cuti-cuti Malaysia la katakan... Sambil2 tu nak habiskan n3 dalam draf. Mungkin untuk n3 akan datang tu cheq sue autopublish aje. Rehat berblog la kejap...

Kek spongebob ni ditempah oleh Ustazah sekolah untuk anaknya. Sebenarnya nak kek angrybird tapi cheq sue saja nak try buat spongebob, test power dulu jadi ke tak. Overall ini ajelah yang mampu, cuma untuk kek ni agak tak puashati sikit sebab macam tak kena je kombinasi warnanya tu. Pastu FC pun macam tak berapa nak kental, agak cair sikit.
 
 Apapun harap yang menempah berpuas hati. Wassalam...





 
Orange sponge cake + orange filling & s'berry jam filling + FC


Stylish Thankyou
 

3 comments:

Zack Zachoes said...

a'kum cheq sue, diam2 makin mantop la kek2 cheq sue ni. cewah.. dh buat spongebob pula ek ;p pasni buat angry bird lak tau, nk jamu mata ni. hehe..

Shahriah Abdullah Novelis said...

Assalammualaikum Kak cantiknya kek tu.. cute sangat!

Selamat bercuti yaa..:))

adda syuhada said...

wowww spongebob plk...kreatif..kreatif..