Friday, March 23, 2012

Sekitar Penggambaran SEKOLAHKU HEBAT Oleh ASTRO





Salam Jumaat yang mulia, semoga kita semua mendapat rahmat dan lindunganNya
 
Semalam pihak ASTRO telah membuat penggambaran SEKOLAHKU HEBAT di tempat keje cheq sue
Ini adalah musim kedua dengan pengacaranya Azrul (Raja Lawak)
1st time dapat tengok camana orang tv bekerja
Memang pengalaman baru betul
Sempat la merasa bila ada yang kata 'action' dan 'cut' serta 'one more'
Tetibe perasan tahap retis pulak!
Cerita ni dah pun cheq sue entri kan di blog satu lagi, boleh baca di sini

Tapi cheq sue nak share jugak di sini, dengan lebih banyak gambar untuk dikenang-kenang kemudian hari
Moh le nengok




Kalau la cheq sue sok tempat Azrul tu, memang tak terkata apa-apalah
Tengok deme ni kan macam rilek aje langsung xde malu ke segan ke hape



 Budak2 pun dah termalu rimau, ada jugak yang sporting
 


Masa kena buat shoot untuk promo, jakun giler weh
Tak tahu nak pandang kat mana
Tengok kamera canggih manggih
Perghhh...
Padan la cheq sue nih  jadi cikgu aje










Antara krew penggambaran

Untuk episode ni tak tahu bila akan ditayangkan
Tentunya lah di channel 601
Channel kanak-kanak
Yang bestnya cheq sue tak tahu pun dalam pakej ASTRO kat rumah ada channel tu
Haiii...berat nanang sungguh
Nanti jangan lupa tengok tau


Wassalam...

3 comments:

Asmara said...

Wah masuk tv la cheqsue. Hehe..
*rasanya sy guna loyang 8 inci. Hihi.. Maaf la x tau size, yg kecil je dpt ngam2 satu adunan. :)

quinnie said...

wahhh masuk tv la dia ye..hehhehe..kita tak dek astro tak leh nak nengok..tumpang gembira je che sue dpt kuar tv..hehehhe

KuNanGKuNanG said...

xdpt la nak tgk..rumah sy xde astro..huhu