Friday, January 4, 2013

New Year Gift

 
 
Dapat gift, siapa yang tidak seronok... Memang suka la sangat, tambah2 tak ada event special tahu2 ada yang hulur bungkusan. TQ pada Cheq Da yang susah2 je bagi buah tangan, maklumlah terambil tugas SU PMR masa dia bersalin tahun lepas, padahal bukan buat apa pun, menyibuk aje yang lebih. Sama2 satu unit, satu geng, kena la topap mana yang kurang.
 

Cantik je bungkusan tu. Dah lama jugak tak bukak2 hadiah, senyum je manjang mengalahkan budak-budak.

v
v
v
Tadaaaa... di dalamnya ada kain sembahyang, cantik dengan corak bunga merah.

 
 Kepingan (tak tahu apa nama, nak kata FM tak juga) 'NEW ZEALAND' tu pulak dihadiahkan oleh seorang rakan sekolah yang berkunjung ke sana hujung tahun lepas. Dengan belanja mencecah 5 angka, pendek kata lambat lagi la cheq sue nak sampai. Apapun tq pada Cheq Da  dan Yash yang memberi gift ni...semoga murah rezeki korang berdua. Wassalam...

Stylish Thankyou

2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

bestnya dpt hadiah kan.....:-)

Qasey Honey said...

wah bestnya dpt hadiah...