Friday, January 11, 2013

Terbeli???

 
 
Terbeli? Rasanya bukan cheq sue saja yang mengalami masalah ni.. He he he... plan nak beli benda lain tapi bila ternampak, terus aje beli. Haiiiiii...macam tulah kan orang perempuan ni, asyik2 terbeli aje secara tak sengaja. Pasal Pyrex 1.7L Oblong Caserole Set ni pun tak sengaja jumpa lah sampai terbeli ni. (Sila percaya...)
 
 
Cheq sue belum ada lagi kaserol transparent macam ni. Memang la ada rancangan nak beli, tapi nak tunggu dulu. Nak buat camana, pergi JJ hujung tahun lepas, ada pulak promosi bagi pemegang AEON Card, yang mana dengan pembelian lebih RM100, dapat beli Pyrex ni dengan harga RM45.90 errrr, mahal ke murah? Cheq sue ambil ajelah , dah alang2 jumpa tu. 
 
Lepas ni kalau nak buat makaroni bakar ke (harap2 lebih semangat la nak masak bila dah ada gajet ni..), nak buat makan2 ke boleh la guna set ni. Nampak la kelass sikit. *_* Yang tak tahannya menengok lobster di kotak tu, macam nak meleleh ayaq liuq. Entah bila nak dapat ni tak tahu... Oklah...Sampai jumpa lagi.. Wassalam

Stylish Thankyou

8 comments:

tun_telani said...

hihihi..biasa la tu kak.. tp xpe, mende yg kita nk pakai pun, so xde la membazir.. mcm murah tu.. tp tun pun x sure sgt harga brg2 ni, n kt bintulu mmg lg mahal harga dia.

Sidratul Muntaha said...

samalah dgn kami
tpi membeli bila betul2 tingin..
byk sgt dlm dapur..
orang umah bising la..
tak thn tinge ni
kalah org pempuan tau

JaSSNaNi said...

Cheq Sue, nama pun TERRrrrr.. hahahahahaha... ALASANNN!!! semata2.. kan kan.... :P :P

umi's cup cake said...

Ala Cheq Sue, umi pun sama gak bila membeli ni..selalu kena sound dgn suami tapi bila tgk kita guna barang tu, dia pun tak la bising..hehe...tak pe, umi percaya Cheq Sue terbeli

Nooriah Abdullah said...

akak pun sama asyik terrrrrrrrr je kan tapi tkpe daripada beli mainan yg tkda faedah ni bila2 nak masak yg sedap2 tu boleh lah show sikit heee

Kak Nik Ja said...

hokalaolaaaah..tengok cheq sue terrrrrbeli...hakak pulak terrrrrhingin!..:D

Mamasya22 said...

Slmt berhujung minggu Cheq Sue..
akk mmg suka casserole gini..dr oven terus hidang...boleh buat mangkuk hidangan juga. mmg pantang nampak kalau ada sales....terbeli lah jawapnya...hi..hi..

Nur-nba said...

Saya belum ada koleksi ni..