Monday, February 3, 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 

Lama tak join GA. Tengah tak ada kojer ni boleh la suka-suki buat n3... tengok ramai jugak yang dah join. Saya pun apa lagi, turut sama nak memeriahkan majlis dan sokong GA kengkawan. Kalau ada yang nak join juga tu boleh klik gambar untuk link..
 



Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia i am *-*
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014" done
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry done
4) Letak link sponsor dalam entry done
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini done

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014

PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)



5 comments:

  1. salam ukhwah..datang dr GA yang sama.Gud luck!!!

    done follow your blog..jemput kunjungi blog saya and follow me back ye..tqvm!!!

    http://www.ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  2. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) meh singgah blog sy.. http://sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]