Thursday, November 17, 2011

Kenangan Tempahan


 
 
Cheq sue nak abadikan apa yang cheq sue dah buat kat sini, untuk ditengok dimasa2 tua dan rujukan masa depan. Tak cantik, tapi inilah hasil seorang amatur yang tersangat minat dengan deco kek. X banyak pun menerima tempahan, just tolong2 kawan aje. Btw, memang theraphy betul... 
 
Layannnnn....
 


Kek coklat + strawberry jam & choc. rice filling + whip cream aising



11 comments:

cik cek said...

Cantikkkkkk.....:D

Acik Erna said...

Cheq sue..cantik..pandai cheq sue menghias kek ye..

Nieza said...

dah cantikla ni kak...saya lum ada keberanian nak decox2 cake ni:)

k.h.a.l.i.l.a said...

tgugat tengok jam strawberi tu. huhu

sitiezahim said...

cantik kak..mm sama la ngan kak nieza..saya pon tak berani lagi nak deco..huhu

Acik said...

yakin boleh! yeah, cantik! :)

EmbunRosaliza said...

Assalam sue, dah cantik sangat dah tu sue, kalo akk lagi la keras tangn heheh. Best ada tempahan, lama2 makin cantik la deco tu, ni pun dah cantik

Zaliedana said...

cheq sue,terus terang ckp,mmg dah cantik dah tuh,ct lagilah xpandai nak deko2 nih,tangan keras cam xbedung jer dlu..

Ardini Humaira said...

whoaaa cantiknye! teringin dni nak belajar wat kek comey2 gni :)

Asmara said...

Dah cantik sangat dah tu. rasa pun mesti sedap kan! :D

Liza said...

salam cheq sue...cantikkk, mana pulak yg tak cantiknya...ok la tu...liza ni lg la keras tgn....hihihi