Thursday, November 17, 2011

Kenangan Tempahan


 
 
Cheq sue nak abadikan apa yang cheq sue dah buat kat sini, untuk ditengok dimasa2 tua dan rujukan masa depan. Tak cantik, tapi inilah hasil seorang amatur yang tersangat minat dengan deco kek. X banyak pun menerima tempahan, just tolong2 kawan aje. Btw, memang theraphy betul... 
 
Layannnnn....
 


Kek coklat + strawberry jam & choc. rice filling + whip cream aising



11 comments:

  1. Cheq sue..cantik..pandai cheq sue menghias kek ye..

    ReplyDelete
  2. dah cantikla ni kak...saya lum ada keberanian nak decox2 cake ni:)

    ReplyDelete
  3. tgugat tengok jam strawberi tu. huhu

    ReplyDelete
  4. cantik kak..mm sama la ngan kak nieza..saya pon tak berani lagi nak deco..huhu

    ReplyDelete
  5. yakin boleh! yeah, cantik! :)

    ReplyDelete
  6. Assalam sue, dah cantik sangat dah tu sue, kalo akk lagi la keras tangn heheh. Best ada tempahan, lama2 makin cantik la deco tu, ni pun dah cantik

    ReplyDelete
  7. cheq sue,terus terang ckp,mmg dah cantik dah tuh,ct lagilah xpandai nak deko2 nih,tangan keras cam xbedung jer dlu..

    ReplyDelete
  8. whoaaa cantiknye! teringin dni nak belajar wat kek comey2 gni :)

    ReplyDelete
  9. Dah cantik sangat dah tu. rasa pun mesti sedap kan! :D

    ReplyDelete
  10. salam cheq sue...cantikkk, mana pulak yg tak cantiknya...ok la tu...liza ni lg la keras tgn....hihihi

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]