Tuesday, July 31, 2012

Happy 32rd Birthday Giveaway


 
 
Bismillahirrahmanirrahim....
Sepatutnya entry giveaway ni dipublish minggu lepas tapi disebabkan line tenet yang memang lemau, tak dapatlah nak dikeluarkan lebih awal. Bersempena dengan ulangtahun ke 32 cheq sue yang InsyaAllah akan tiba tak lama lagi, cheq sue berbesar hati untuk berkongsi kegembiraan dengan kawan-kawan. Setakat hari ni, banyak GA yang sedang berlangsung dan semua seronok menyertainya. Tambah-tambah onni kat Ipoh tu...
 






 
Moh kita tengok apa langkah-langkah penyertaan GA neh... Ehhhhhh...
 
* terbuka kepada semua pembaca blog ABC, follower @ non follower
* buat entry ringkas pasal GA ni, jangan lupa letak banner GA tu, xde n3 x valid okeh. Kemudian linkkan n3 tu ke komen n3 cheq sue ni. Senang nak update nanti. Tarikh tutup untuk n3 permulaan ni adalah pada pukul 12.00 am, 31 Julai 2012 (updated lagi)
* Seterusnya, jawab soalan yang diberikan. Soalan ni kena tengok di n3 terbaru, dan jawab di ruangan komen aje
* Hanya peserta yang jawab dengan tepat @ hampir tepat akan layak ke pusingan seterusnya. Bukan payah pun soalannya, cuma main teka-teka. Yang penting peserta kena selalu update blog
* Kalau ramai yang meneka dengan tepat, mungkin akan ada 3 @ 4 @ 5 @ ..... soalan. Kalau tak ramai penyertaan, mungkin ada 1 @ 2 aje. Tengok dulu keadaannya camana
* Bila sampai ke soalan terakhir tu, peneka adan ditentukan dengan cabutan
* Harap-harap ada yang sudi nak sertai GA ni... *_*
Cane? Faham ke tak faham? Errrr...buat-buat la faham ye kawan-kawan
Hadiah?
Sebenarnya hadiah cheq sue tak sediakan lagi. Dok fikir-fikir nak bagi pada 5 orang. Dah ada 2 keychain Thailand yang dicilok dari adik, pastu nak tambah lagi 3, InsyaAllah Sabtu ni baru turun ke Ipoh nak beli. Nanti cheq sue update ya... Wassalam
Stylish Thankyou

13 comments:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Salam Ramadhan Cikgu....Ni kak Ros ucap hapy bday dulu ya.Hug3x.Pasal give away tu kak Ros letak tepi la ya.Kak Ros tak pernah masuk mana2 GA.Harap semuanya berjalan lancar ya cikgu sayang.

wan said...

As salam & salam perkenalan Cheq Sue..kak nk join GA nie

quinnie said...

hahhahaha...onni memang suka join GA skang ni..hahhahaha...nanti kita join ek...:)

Ardini Humaira said...

Goodluck pada semua yang join :)

wan said...

nie link akak
http://wan-bemuladisini.blogspot.com/2012/07/happy-32rd-birthday-giveaway-cheq-sue.html

Nuwairani Ismail said...

baru dapat tenet.insyaallah akan support cheqsue

quinnie said...

dah join..hehehhe

http://qasehququinnie.blogspot.com/2012/07/happy-32rd-birthday-giveaway.html

Nur-nba said...

La hai rupa2nya Cheq Su muda setahun.. Good luck pada semua peserta GA.. Ada masa nanti Kak Nur join ye.. :)

Nuwairani Ismail said...

dah siap!! http://nuwairaniismail.blogspot.com/2012/07/happy-32nd-birthday-giveaway-cheqsue.html

cheq da said...

Aku p dah join tp tak tahu la betul ke x step...tak pernah ber giveaway2 ni..tok nyo reti jgk kawe ni...

cheq da said...

letak link ni...

http://nieda5515.blogspot.com/2012/07/aku-sekadar-mencuba-nasib-wahai-suhaila.html

Mieza said...

Happy 32nd Bday cheq sue..moga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berada dalam kebahagiaan selalu..aminnn :) salam sayang dari mieza :)

ibundo said...

happy birthday in advance. Hendaknya ramailah yang sertai GA ni biar meriah.