Tuesday, July 10, 2012

"wowww 1001 giveaway"



Dah lama betul tak join GA. Balik dari perkhemahan baru ni memang agak sibuk sikit, dat terlepas banyak perkara tentang GA anjuran Kak Ida ni. Lama jugak cheq sue meneroka melihat syarat-syaratnya. So dengan lafaz Bismillah sebagai pembuka kata, cheq sue buat jugak satu n3 tentang GA tersebut. Bertuah tak bertuah itu belakang kira. Sebelum tu cheq sue nak tunjukkan pada Kak Ida lah kalau beliau baca n3 nih...
 
v
v
v
v
v
v
 
TADAAAAA.....
 





Blog Kak Ida referring URLs yang tertinggi untuk blog ABC kesayangan cheq sue. Sejujurnya cheq sue pun tak paham apa ke bendanya tetapi rasa2nya blog Kak Ida banyak membantu mengenalkan blog cheq sue yang tak seberapa ni. 

Secara peribadinya memang hadiah yang ditawarkan oleh Kak Ida tersangatlah istimewa. Cheq sue terfikir jugak bagaimana nak senaraikan "ABC" ni ke dalam 10 senarai referring URLs Kak Ida tu, bukan hape, kita ni memang xde kesempatan banyak nak membelek blog, BW pun amat terbatas, tapi xpelah, penyertaan ini diharapkan dapat memeriahkan GA Kak Ida tu ^_^. GA ni masih berjalan sehingga 10 Julai nanti... Kalau siapa yang nak menyertai bolehlah klik link ini

Bila melihatkan hadiah2 tu, memang terbeliak biji mata la katanya. Dengan kebanyakan barang datangnya dari seberang laut dan ditambah dengan produk hebat dari Malaysia, memang bertuah sangat siapa yang dapat menang. Ditambah pulak dengan pai maker yang sangat-sangat-sangat-sangat mengujakan, memudahkan siapa saja yang memilikinya. Aishhhh... semput nak cerita nih!

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah :







Cantik. Datang dari Vietnam. Boleh letak dalam kereta ^^







Dari Australia. Masyuk sangat ni kalau dapat bubuh barang peribadi







Hish hish hish kalau dapat ni sah-sah la buat fotoshoot kat blog ABC. Cantek wehhh














Guna tupperware ni gerenti tak tumpah dah airnya... :)







Fuhhhh...pekena milo segelas!







Buat hiasan pun cantik ni...







Lovely pink. I loike!






Fuhhhh... sejak dua menjak nengok Kak Ida buat pai guna pie maker ni memang la terliur dilos, tapi nak mendapatnya bukan senang, harap2 kalau ada rezeki bolehlah sentiasa mengepai pasni. He he he...

Penghargaan kepada :

MyChef - Ready Meals/Dishes







BABAS






 
Jutawan Tours aka Dato' Burn 







Koleksi 1001resepi
 








Stylish Thankyou

12 comments:

  1. menarik hadiah2 tu semua...tp x sempat nak join...all the best sis!

    ReplyDelete
  2. Good luck Kak Sue.. (",)

    Nur pun join juga... Hadiahnya sangat menarik..

    ReplyDelete
  3. Byknya hadiah good luck semoga ada rezeki.

    ReplyDelete
  4. insyaallah akan menjadi milikmu kalau ada rezki.

    ReplyDelete
  5. good luck cheq sue..semua berjaya dalam GA ni :)

    ReplyDelete
  6. kita kan sue...bila tengok GA ni memang awal2 tu berkobar2 nak join..last2 malas....tapi bila tengok org menang hadiah..esok2 dah nyesal balik..ahhaaha

    ReplyDelete
  7. akak doakan moga2 Cheq Sue asa rezeki utk menang. insyaAllah..

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya sue..acik pun sama terbeliak biji mata tengok hadiahnya..beruntungnya rasa kalau dapat salah satu

    ReplyDelete
  9. salam cheq sue...gud luck yek! dapat hadiah tuh..ingat2lah nak sedekah kat 'mak angkut' mu ini...hihihi..all the best!!

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]