Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER

ni baru pestime cheq sue join mende2 yang sewaktu dengannya... memula dah tgk di satu web ni tapi hampeh blurr langsung x tau nak godek utk join. utk segmen REDAH BLOG BARU yang dibuat oleh encik ben hensem  ni, syaratnya adalah utk blogger yang ada follower less than 500. cheq sue??? jangan kata 500, 50 pun belum lagi... ke ke ke... xpelah...niat berblog untuk kepuasan sendiri kan...mungkin ramai yang belum sedar kewujudan blog ni...  masa tgk update dia tadi kat sini cheq sue try la tgk... mmmmmm apa salahnya mencuba, bukan berharap apa-apa tetapi lebih untuk menambahkan satu skill dalam berblog... belum try belum tahu kan....he he he

15 comments:

IMANSHAH said...

rajin che su join segmen ben

Sue's said...

mmmmmm rajin ape cikgu...baru try je nih...nk tahu boleh buat ke dop... belajar benda baru..

Eza Boom Boom :) said...

sy dtg dari blog abg ben..datang terjah sini :)..Teruskan berblogging..Salam ukhuwah..

KeTaM_BaTu said...

hepi blogwalking..

jom mengiring bersama ketam batu
http://stone-crab.blogspot.com

ketam follow kamu. follow ketam if kamu suka blog ketam..

Adi Suda said...

Assalamualaikum..datang dari blog Ben..wahhh..cayok..cayok..terus kn usaha ye ila..err..^__^

Cek's Zaitun Othman said...

jalan-jalan....teruskan perjuangan...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang terjah blog ni dari segmen abg Ben redah blog baru...

happy blogging...(^^,)

Syahirah Suhaili said...

hye hye..adiela redah cnie..and follow kamoo..hehe..happy blogging :D

SyaSya Ekin said...

singgah terjah dari blog BA... follow u...

Sue's said...

wahhh.... memang berkesan la segmen terjah menerjah incik ben ni... saya lom sempat nak p terjah umah oghang lg...baru je balik ni...
* tq eza, ketam batu, adi, cek zaiton, izzat, syahirah, syasya

sue perbs.. said...

slam prkenalan... redah blog baru dri blog bro ben

miss afifa said...

twinkle twinkle little star...jalan2 sini

Aunty P :) said...

haip, dtg dari blog Abg ben, keep it up ye syg :)

Sue's said...

tq semua yang sudi singgah. ada yang saya dah follow...ada yang belum, ada dh terjah ada x dapat... sabar ye kengkawan, dok kg kan...line slow sket... :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...

bestnya singgah sini... :)

hepi blogging =)