Sunday, May 29, 2011

Sarapan : beli je

Selamat pagi semua...
 hari ni terawal lak bangun (aikssss)... sebenarnya dah janji ngan member nak pi buat allignment keter tapi di pospon plk. so ape lagi...kemas2 umah le dulu. 3 beradik tu tengah dok sedap berdengkur... akak dah xleh join... x baik weh anak dara asik berlingkau jerk..


pagi ni cheq sue bersarapan dengan murtabak ayam yang dibeli semasa ke pasar malam semalam. bungkus siap2 dan simpan lam peti sejuk. sebiji ni harganya RM2...mmmmm agak murah jugak sebab harga biasa RM2.50. cheq sue pi tu pun dah lewat, ada gerai yang dah tutup, tu yang dapat murah. sepanjang hidup ni, xde lagi yang dapat menandingi kesedapan murtabak made in kelantan ni. kalau di CH, murtabaknya penuh dengan kobis...harga je mahal tapi hampeh... kalau beli di Ipoh, isinya kering aje... kat tempat lain wallahu'alam... kot ada yang sedap lagi tak tau..
atas meja, dah siap satu jag air teh... memang cheq sue ingat dari kecik sampai sekarang dah tak berapa kecik ni, mek memang sentiasa sediakan air teh ni every morning. sebelum dia pi motong memang dia akan buat sesiap (bertuah kan? bukan anak buat kat emak....huuuuuuuuuuuu). bukan ape, dia pepagi biasa makan dulu, tu yang dia buat lebih... (ayat cover). sebab tu la kami adik beradik ni suke bebenor la ayor teh ni..
jom layannnn............


2 comments:

kokser kokdam said...

Woa.. Sdak nyo mutabak... Air tea panas pulok...

Sue's said...

sedak sengoti ostat dok...xleh lawe tmpt lain... eh dok BIG pun de lg BW nih... :)