Sunday, December 18, 2011

Aikkk...Dapat Tempahan Kat Kampung!


 
 
Kek ni ditempah oleh seorang sahabat untuk anak bongsunya. Cheq sue buat simple2 aje, just nak make sure budak tu happy. Demo memang ke laut, cuma kali ni ada badut 2 ekor, tengok di blog sape tah, pastu cuba buat sendiri. Kat Pasir Puteh x banyak yang boleh dibeli untuk deco, nasib baik ada kepala badut ni. Kaler memang suci murni aje, malas nak mix banyak2... Less is more... Harap berpuas hati sebab kompom dah abes.... :)
 




 Masih menggunakan kek coklat (DBCC) + strawberry filling + FC aising





Masih ada ruang nak betulkan dan kemaskan lagi pada huruf dan perkataan, nampak la sangat macam tu aje..

2 comments:

Liza said...

salam cheq sue...wlpun deko ni simple tp ttp nmpak meriah dgn kaler merah tu...liza pun suka deko2 yg simple cmni...cantikkk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam cheq sue.Alhamdllh,rezeki tu klu org menempah.Cantik & pastinya sedappppppp