Monday, April 23, 2012

Aliya 1 Year ~ Happy Birthday Sayang!!



 
 
Pertama kali mendeco cake ala-ala fruit plan. Eh, betul ke istilah tu... Kek ni dioder oleh Atikah, member sekolah setentang meja dengan cheq sue bersempena ulang tahun anaknya yang pertama. Specialnya kek ni walaupun biasa2 aje, tapi di dalamnya ada 3 layer. Wallahhh...Cuma kek ni agak padat dengan papan kek sebab cheq sue terguna loyang yang besar di bahagian atas, nasib baik ngam-ngam, kalau tak mesti comot.
 
Apapun, satu pengalaman yang sangat menarik untuk di rasai. 

Wassalam...





 
Vanilla sponge cake + FC fruits filling & b'berry jam + FC + fruits topping





 
To Aliya 
 
"Cheq sue ucapkan selamat ulang tahun yang pertama, semoga membesar sihat bagai johan, jadi anak yang solehah dan membahagiakan kedua orang tua. Semoga beroleh keberkatan segalanya. Mmmmuuuaaaaahhhhh "

6 comments:

Nieza said...

wahhhh, cantiknya tgk deco kek ni..dah boleh buka bakery dah ni cheq sue. guna whipping cream ke nampak putih bersih jer topping kek tu.

Kakzakie said...

Kalau kakak dapat tu kakak makan kiwi dia aje... :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY ALIYA!..cantik kek tuh!

KuNanGKuNanG said...

cantiknye chq sue...leh oder ni...:)

FnF Simple Life said...

suka tengok...cantik ;)

Ayu said...

Assalam sue,
wah cantiknya deco kek ni..kalau sue tak beritahu akak ingat yang kedai mari punya...cantik..akak ingin nak buat kek2 yang macam ni..tapi my kids asik nak coklat aje..hehe