Monday, August 22, 2011

Segmen HIRA : Aku Reti Memasak, Kau Reti?


reti masak apa?

macam-macam, banyak tol nak disenaraikan
**....termasuklah masak air...
kalau tak reti jangan risau... cikgu2 masak tu banyak,
yang penting usaha dan kemahuan
^____^

10 comments:

  1. akak memang pandai masak. kalau tengok list dalam blog ni alahai tak kesudahnya tengok makanan yang superb-superb best tu! hehe :D

    thanks for joining akak~ :)

    ReplyDelete
  2. btul2..banyak cikgu2 memasak leh tlg.dari yg pandai berkata2 sehingga la yg bisu..(pssstt bisu tu buku la) hehehe..sedapnyer tgk kuih tiram kak sue nie..

    ReplyDelete
  3. @hira

    tq jugak hira sebab invite cheq sue... masak biasa2 aje...

    ReplyDelete
  4. @Fahz

    mana yang boleh share tu sesama tgk fahz...cheq sue pun suka2 je masak2 ni...kadang2 boleh rasa nak buat bila tgk orang buat

    ReplyDelete
  5. @"Aku"....Nurul Azren

    haipp...sonok jugak dapat jadik chef...tapi jadi chef rumah tangga cukup lah..

    ReplyDelete
  6. slalu jumpa blog ni masa seacrh google..huhu..cari biskut..



    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/aku-reti-masak-kau-reti.html

    ReplyDelete
  7. @Panggil aku Han

    alhamdulillah...moga2 apa yang ada dalam blog ni dapat memberi manfaat kepada semua...

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]