Monday, August 22, 2011

Segmen HIRA : Aku Reti Memasak, Kau Reti?


reti masak apa?

macam-macam, banyak tol nak disenaraikan
**....termasuklah masak air...
kalau tak reti jangan risau... cikgu2 masak tu banyak,
yang penting usaha dan kemahuan
^____^

10 comments:

hira said...

akak memang pandai masak. kalau tengok list dalam blog ni alahai tak kesudahnya tengok makanan yang superb-superb best tu! hehe :D

thanks for joining akak~ :)

Fahz said...

btul2..banyak cikgu2 memasak leh tlg.dari yg pandai berkata2 sehingga la yg bisu..(pssstt bisu tu buku la) hehehe..sedapnyer tgk kuih tiram kak sue nie..

"Aku"....Nurul Azren said...

waa.. bakal shef nie...

Cheq Sue said...

@hira

tq jugak hira sebab invite cheq sue... masak biasa2 aje...

Cheq Sue said...

@Fahz

mana yang boleh share tu sesama tgk fahz...cheq sue pun suka2 je masak2 ni...kadang2 boleh rasa nak buat bila tgk orang buat

Cheq Sue said...

@"Aku"....Nurul Azren

haipp...sonok jugak dapat jadik chef...tapi jadi chef rumah tangga cukup lah..

Noriko Miyosyi Aizawa said...

wat katering ar lepas nieh...hehhe

Cheq Sue said...

@Noriko Miyosyi Aizawa

katering? nanti pencen dulu lah...

Panggil aku Han said...

slalu jumpa blog ni masa seacrh google..huhu..cari biskut..



http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/aku-reti-masak-kau-reti.html

Cheq Sue said...

@Panggil aku Han

alhamdulillah...moga2 apa yang ada dalam blog ni dapat memberi manfaat kepada semua...