Monday, September 26, 2011

Yang Bertuah...Pemenang "STRESS" Lucky Draw...Tahniah!!!

Assalamualaikum & salam sejahtera


Jom2 tgk sape yang bertuah untuk mendapat ole2 dari cheq sue... Yang dijanjikan dulu, hanya 5 cabutan aje tapi cheq sue tambah lagi satu kerana penyertaan yang sangat memberangsangkan.  Sebelum tu, suka cheq sue nyatakan kat sini, xde sebarang perancangan semasa mencabut LD ni, ianya dilakukan secara spontan oleh kawan cheq sue. Jadi cheq sue harap yang tak terpilih tu dapat menerima seadanya. InsyaAllah lain kali cheq sue cuba usahakan lagi.


Dengan cabutan yang dilakukan pada jam 11.45 pagi oleh rakan sejawat, Mr Ooi maka inilah senarai 5 pemenang yang bertuah.


Ini pula cabutan yang telah dilakukan oleh tuan tanah yang menganjurkan LD ni.



Diharapkan 6 peserta yang bertuah ni dapat menghantar nama & alamat berserta no telefon
ke kemren0104@yahoo.com ke untuk proses penghantaran hadiah.

Wassalam...

11 comments:

Zack Zachoes said...

a'kum cheq sue..

hohoho.. terima kasih banyak2. dh brp hr takde mood, tiba2 dpt tahu kita menang something sbb 'stress' lucky draw :D ngee~ terus hilang stress ku itu. auwww~

Cheq Sue said...

@Zack Zachoes

he he he... xmo dah stress2 pasni ye... jangan lupa hantar details ye..

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang...

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah....

saya dah hantar detail..

zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

IMANSHAH said...

tahniah le kalau gitu

SYIMA said...

eh3.. nama syima ada.. suka sangat. terima kasih..

seputihsalju said...

saya dah anta email..


Karimahabdhamid@gmail.com


tq

Mama Atiyyah Umairah said...

hah??cam xcaye jer...ist time neh...tq u.....rzki atiyyah,...:P

lieynanilaz said...

syukur alhamdulillah....tq che sue.bertuah sungguh namaku atas cabutan tanganmu...tq lagi sekali.

Nani said...

hmm.. D; bukan rezeki saya T_T
tahniah lah! =D
kalau sudi doakan Nani menang ga/contest/ld yg lain.. thanks ^^

IntaNBerliaN said...

as salam.. sy nk tnya je ni.. jgn marah tau.. awk dh pos ke hadiah dkt pmenang ek?

sbbnya sy tgk ada pmennag yg dh dpt.. so, sy tkt awk dh pos tp saya ni yg xterima.. :-)