Saturday, September 3, 2011

Dah Balik....

Assalamualaikum & salam sejahtera

Apa khabar kawan2 semua...harapnya semoga sihat2 je sokmo. Masih boleh ye dak kalau nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI pada semua.. Amacam raya? Tentunya banyak kisah yang hendak diceritakan dikongsi bersama.

Bersawang2 dah laman ila_Cheqsue nih... balik kg langsung xdan nak kisahkan lappy ni...budak2 aje dok main game...rindu kemaruk jugak rasanya nak berblog. Haishhhh...

Mesti kebanyakan dari kita dah kembali ke tempat bekerja masing-masing setelah seminggu bercuti. Cheq sue pun alhamdulillah dah sampai ke CH...kalau tahun2 lepas memang tunggu hari terakhir untuk balik tapi tahun ni cheq sue dan member sepakat untuk datang sehari awal dengan sebuah kereta sahaja. Alhamdulillah jalan clear aje, cuma ada di setengah tempat saja yang trafiknya agak slow...macam di Kuala Krai (lampu isyarat Guchil) dan sedikit menghala ke Gua Musang. Apapun bersyukur sebab selamat sampai tanpa ada sebarang musibah. Harapnya kawan2 yang nak balik esok tu berhati-hati dan berhemah di jalan raya...

Wassalam...

12 comments:

  1. alhamdulillah slmt sampi...sy balik pg isnin trs masuk opis..rasenye kalau balik sok confirm perjalanan yg sejam stengah jadi 3 4 jam...xmo...huhu

    ReplyDelete
  2. @KuNanGKuNanG

    tahun lepas dah rasa 5 6 jam dalam jem...kali ni nak bersantai2 la dulu...

    ReplyDelete
  3. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. cheqsue dah selamat sampai.. minggu depan giliran maklong pulak nak ke kelantan.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  5. Salam Aidilfitri buat Cheq Sue & family..
    Maaf zahir batin sekira ada silap bicara & gurau senda sepanjang perkenalan kita ya Sue..akak ambik kad raya tu thanks dear

    ReplyDelete
  6. @Wanita2u

    mmmmm dah tgk tadi...tapi maaf la sebab xde fb, twitter jauh sekali..xleh nak join

    ReplyDelete
  7. @Along Maklong

    ke rumah besan ya maklong... saya nanti cuti 16 sept ni balik la nak ambil kereta.. jalan baik2 ya..

    ReplyDelete
  8. @Ayu

    sama la kita kak ayu...mana tahu ada yang terkasar kat mana2 tu harap dimaafkan...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum cheq sue..
    selamat hari raya.. pasti meriah n seronok beraya kat kampung halaman kan cheq sue... kami kat cnie mcm biasa jer... tiap2 hari ada jemputan rumah terbuka.. sampai berat pun dah berkilo2 naik .. huhuu.. takut nak timbang.. hehehhe

    ReplyDelete
  10. - wahhh...umah baru cheqsue utk raye ni yer....

    ReplyDelete
  11. @AI

    bukan untuk raya...lepas raya dah al

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]