Sunday, October 30, 2011

Ila_cheqSue : 1st Anniversary Giveaway

Assalamualaikum & salam sejahtera


Sempena dengan ualangtahun "Ila_cheqSue" yang pertama, tuan tanah dengan sukacita ingin membuat GA untuk pembaca2 tersayang.

SYARAT-SYARAT :
- GA ni khas untuk BLOGGER MASAKAN SAHAJA
- kalau ada 2 blog pun (peribadi & GA) sila sertai melalui blog peribadi
- cuma buat satu n3 tentang GA ni dan dalam n3 tu perlu ada
"Saya rekemenkan cheq sue untuk cuba ................... " 
apa2 resepi dalam blog korang tu, dan sertakan link resepi tersebut
- jangan lupe masukkan gambar kat atas tu
- kemudian masukkan link n3 korang tu kat komen box ni

TARIKH TUTUP :
30 Oktober 2011 - Midnite

HADIAH :
- akan di update sekembalinya tuan tanah ke CH
- hadiah untuk 5 pemenang
- cabutan secara lucky draw, nak guna random x reti lagi (*_*)
- GA ni tetap jalan walaupun dengan 1 penyertaan

SELAMAT MENCUBA!!

20 comments:

tun_telani said...

happy anniversary cheq sue... terlepas sbb wiken x ngadap laptop.. nnti tun join GA ye..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Happy 1st Anniversary blog cheq sue!!.semoga makin byk resepi yg sedap2,,blh atie cuba...:)

quinnie said...

happy anny sue....:)

chikadakbiru said...

happy anniversary....tahniah..semoga terus berkarya dan masak2!!!

Aieyn Bf said...

happy annniversary kak ila_cheqSue :)

IXORAROXI said...

happy anniversary,
Kak Ix tak reti masak, tak reti nak rekomen..harap2 GA ni dapat sambutan hangat eikk..best tu

izahdaut said...

happy anibesary... semoga terus suksess.. weh mcm nak join gak. lama dah tak join ga ga ni.. nanti kalau ada kesempatan ruang dan peluang..insyaAllah... hehee

tun_telani said...

yayy!! tun org 1st yg join..
http://qurrataaayun.blogspot.com/2011/10/ilacheqsue-1st-anniversary-giveaway.html

Wanieyra said...

Happy anniversary Cheq Sue...

nuwairani ismail said...

kita nak tengok orang lain buat dulu baru kite nak hantar. sekali kak tun dah hantar, hihih...kite jadi orang kedua la yek!

http://nuwairaniismail.blogspot.com/2011/10/1st-anniversary-giveaway-ilacheqsue.html

Mieza said...

Happy anniversary cheq sue...mieza pun nak cuba juga...

http://mothercooks.blogspot.com/2011/10/ilacheqsue-1st-anniversary-giveaway.html

Diana @ Melley Mey said...

Tahniah cheq sue.. Happy anniversary buat blog cheq sue..moga akan lebih berjaya d masa akan datng.. wah bestnya.. teringin nk cuba tp skg masa akak amat terhad.. huhuu...

Naz / Nadz COSK said...

Happy anniversary Cheq Sue.. Sori lambat wish..Moga terus maju dgn apa yg dibeburi..

Yana Shaiful said...

Epy Anniversary Cheq Sue..baru ada ms nak menjoinkan diri..

http://yanashaiful.blogspot.com/2011/10/ilacheqsue1st-anniversary-giveaway.html

Wanieyra said...

Ira join juga ye....

http://ummiaffaf.blogspot.com/2011/10/ilacheqsue-1st-anniversary-giveaway.html

Zuraida Rahim said...

Join ek

http://zuraida-rahim.blogspot.com/2011/10/1st-anniversary-giveaway.html

Acik Erna said...

cheq sue..acik tak de..blog masakan..

chikadakbiru said...

salam cheqsue..heheh kite pun menjoinkan diri...TQ

http://chikadakbiru.blogspot.com/2011/10/ilacheqsue-1st-anniversary-giveaway.html

Ucu Faridah said...

Join...Happy Birthday
http://ucubakery.blogspot.com/2011/10/ilacheqsue-1st-anniversary-giveaway.html

Nieda said...

Dah joint sambil makan bingka roti berlauk.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2011/10/1st-ga-anniversary-ila-cheqsue.html