Assalamualaikum & salam sejahtera
Kali ni nak tayang popia yang dibuat 2 3 hari lepas. Xmolah letak resepi, kalau sape yang nak tgk rujuk ye di n3 laksa Sarawak yang cheq sue dah link di bawah ni. Resepi ni cheq sue gunakan semua bahan2 lebihan Laksa Sarawak. Yang ada semua sikit2, so cheq sue tambahkan daun kobis yang dihiris halus kemudian di masak sekejap bersama bahan2 lain kemudian digulung dalam kulit popia. Maka jadilah popia dengan isi2 yang mewah dan penuh dengan kenikmatan... Layannnnzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Wassalam...
Lapaq plak walaupun yang ditunjuk hanyalah popia..=D
ReplyDeletesedap tu popia..kena pulak bersantap di ptg hari..huhu
ReplyDeleteChe sue..sedapnya popis ni..mieza memang suka popia..lebih2 lg kalau intinya byk udang..syedap cicah sos tidak terkata! Adfa lg tk popia ni..nak kenen seketul dua che sue!
ReplyDeletewah! hari tu baru konon2 nak buat popia basah...pastu tebal macam lempeng pulak. terus tak jadi buat...agaknya kene beli kulit popia macam cheqsue jugak la..senang keje..
ReplyDelete