Friday, June 24, 2011

first giveaway by cik putih


Assalamualaikum.... 
Ha...nampak tu? 1st giveaway from cik putih....
Sape nak join klik kat sini okeh
Ni 1st GA tau yang cheq sue join
selalu join segmen je...tapi di senja hari Jumaat ni, nak try GA plak la...
GA ni cheq sue tengok dari blog Eza Boom Boom
Mmmmmm fikir-fikir ni lah masanya nak join...
Nak menang tu tak la... kalau dapat alhamdulillah, rezeki
Tapi kalau ada yang sudi bertandang ke rumah cheq sue ni... berkawan2 togeder geder lagi bagus...
Tak cuba tak tahu kannnn....
Cumanya tang syarat no 4 tu...tak berapa nak dapat buat
(Tak tahu nak buat camana....)
:)
Kalau nak tag melalui fesbuk.... cheq sue xderk akaun...
Skip je lah...
He he he... ni je kot!

*Astalambien*


1 comment:

  1. sudah check penyertaan.
    Thanks for joining.
    Good luck :)

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]