Saturday, June 25, 2011

Bang , jom g jalan jalan

 
Ingatkan segmen ni ontuk orang dah kawen jerk...
Try klik...
Eh buleh je join nih
Sape nak join klik sini okeh
Hari minggu ni linang sket...banyak masa nak ngadap lappy
Pagi tadi dah skodeng rumah orang cari-carik resepi... makan angin
Tapi xde carik pasal tau...
Sambung karang pulak...
("=o=")


34 comments:

  1. dari blog Abg Ben..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  2. salam...

    Pergi tampin singgah di pekan,
    Tibalah masa waktu berjalan...

    hehehe...

    ReplyDelete
  3. imanshah : nak kata rajin x jugak..mana yg saya rasa nak join saya join... carik kengkawan

    ReplyDelete
  4. muhamad syafiq, tq jalan2 ke sini :)

    ReplyDelete
  5. > alif

    Terima kasih atas kunjungan
    Salam persahabatan cheq sue hulurkan

    (T___T)

    ReplyDelete
  6. dtg sini jalan2...

    jom singgah..

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    followed...

    ^_^

    ReplyDelete
  7. jalan2 kesini ye... (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  8. Bujang jalan sini hehehe

    http://metzbujang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. berkunjungan ke sini :)

    NAK JALAN JALAN? MEH LA BLOG KITE PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    ReplyDelete
  10. salwa jalan sini nak jemput tuan blog singgah blog salwa pulak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. yuhuuuu ~
    hye awk !!
    blogwalking sini..

    Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  12. normala_ali, met bujang, yaya, solomolo, salwa >>> tunggu kedatanganku menerjah korang okeh...tq sudi ke sini (*_*)

    ReplyDelete
  13. imnabila, tq singgah sini... tunggu tau cheq sue ke rumah awak

    ReplyDelete
  14. up trafik kat sini di malam minggu..hai awak!!

    ReplyDelete
  15. fariza, fadzmie... tq jalan2 sini (^0^)

    ReplyDelete
  16. oshin...siti...sunah... tq dear

    ReplyDelete
  17. jejalan kat sini & already follow u.
    kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

    ReplyDelete
  18. singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

    " korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? "

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete
  19. tq prince... dh tgk promo ni di blog DTS...teruskan usaha ye... :) insyaAllah cheq sue sertai kalau ada seru nanti

    ReplyDelete
  20. Suka giveaway atau contest?

    Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

    dapatkan info terkini berkenaannya disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. meifaa'...wokey...cam menarik je..

    ReplyDelete
  22. saya tak join segmen ni. tp jln2 nak tengok contestant. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]