Tuesday, July 26, 2011

Ben Ashaari? (Bukan segmen okeh)


Sape tak kenal brother baju merah ni...
Cheq sue pun tak kenal
Tapi tahu kewujudan dia dalam dunia blog ni
Mula-mula tgk di blok DTS
Ape skandal dua orang tu ye?
He he he
Lama jugak baru cheq sue faham & kenal deme 2 orang tu
Jujur cheq sue katakan
Banyak segmen yang dia buat beri manfaat pada cheq sue dan ramai blogger lain
N3 dia berturutan, kadang tak sempat nak baca dah kuar n3 lain
Aishhhhh mana datang idea dia tu ha?
Kadang2 cheq sue segan nak komen n3 dia
Kadang2 taram aje
Takot tak kena gaya aje...
Cheq sue cite ni bukan ape...
Tokojut beb nengok dia di follower 253 a.k.a MY KENGKAWAN cheq sue
Eh betul ke???
Apapun tq to Ben Ashaari kerana tanpa sedar
Banyak menurunkan ilmu blogger 
kepada cheq sue yang baru bertatih ni...

2 comments:

LuN@_aiDi said...

pewiittt cheq sue, bro ben datang follow tuh^^ btw title n3 neh class ler..hihihi

Cheq Sue said...

@LuN@_aiDi
mesti la luna... bro ben kan asik bersegmen aje...kang orang ingat segmen lak