Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU?


Dulu dah join segmen yang ala-ala begini...
Alhamdulillah ramai yang bagi pendapat...
Ada boleh pakai
Ada boleh senyum...
Kali ni kita tgk lagi ape pulak orang nak kritik pasal blog nih...
Jangan ada yang suruh cheq sue tukar dapur baru udah....
BTW...kuhargai apa yang bakal dikritik itu
(*______*)

20 comments:

DaYaH JeLitA said...

Hai nak kritik cikit eak? rasanya awak letak la header baru cantik... :)huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

AdinLala said...

AdinLaLa Mengkritik >>

Saye harap awak letak header. Supaya menambah seri. Terima kasih, peace :D

Jom Kritik Blog AdinLaLa !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AdinLala said...

AdinLaLa Mengkritik >>

Saye harap awak letak header. Supaya menambah seri. Terima kasih, peace :D

Jom Kritik Blog AdinLaLa !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

LuN@_aiDi said...

aah ler baru perasan cheq sue xder header.. aper lagi cheq sue, cepat pasang header..hihihi

BEN ASHAARI TANYA BERANI KER KRITIK BLOG AKU?!!

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Kak Rosaliza said...

assalam sue..heheh akk la ada kritik hari tu pasal comment hehe..tp kalo nk kritik blog tu idakkk le

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

cantik n simple;)..letakkan flower n chatbox di atas skali..sng nk folow n komen k..buat header special tuk blog ni kay;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Cheqsue, boleh tak bloglist tu kasi pendek sikit kotak scrollbar dia. Panjang bebenor. Heheh. =P


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Cheq Sue said...

@DaYaH JeLitA
tq dayah..memang dah ada niat nak bubuh deader tu...tapi xleh nak buat lagi...bz bebenor + tak berapa rrreti... :)

Cheq Sue said...

@AdinLala
tq adinlala..
he he he...tolong designkan boleh?

Cheq Sue said...

@the fik's
tq fik's
biasa la kat dapor kan, mana buleh semak2... kena simple2 je

Cheq Sue said...

@Kak Rosaliza
tq kak... aritu dah tukar dah...mesra blogger la katakan

Cheq Sue said...

@MiSs ChUbBy ChEeK
tq... masih ada banyak yang boleh dibaiki ni... kena sabar2 dulu ya

Cheq Sue said...

@.: Mr Aril :.
tq aril..
aritu dah buat follower kat atas, macam tak lawa aje. header tu dalam proses lagi...

Cheq Sue said...

@Mrs. Farhan
tq mrs farhan...
bloglist tu tang masak2 aje yang panjangnya...senang nak tgk semua...
he he he...

Cheq Sue said...

@LuN@_aiDi
tq luna...
adui...memang teringin nak letak header tu...tapi tak berapa nak reti buat la

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Cheq Sue said...

@zarahanggun
tq

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali