Sunday, July 17, 2011

Jom Terjah Blog Newbie


mata dah ngantok...penat siotttt
tapi kalo tido kompom bangun balik... belum masanya
so join segmen jap...

"SAPO HOK MARI TERJAH ILA CHEQ SUE TU...TIMO KASEH BBANYOK DEH"

14 comments:

  1. akak suka kalau blogger tulis blognya guna bahasa/loghat negeri, macam awak, best!

    ReplyDelete
  2. @IXORAROXI
    Akak...kalau diikutkan hati...memang selesa nak tulis ikut bahasa kelantan...macam sampai aje maksudnya...tapi kan ada pulak dok sakit kepala memikir ape maksudnya. sesekali boleh la kan...

    ReplyDelete
  3. cheq sue...

    ayu pun suka terjah2 blog
    tapi sejak bulan 4.. lepas arwah mertua meninggal..
    agak sibuk dan kurang berblog

    ReplyDelete
  4. @Citarasa Rinduan
    Ayu... bila xde buat apa ni...boleh la join segmen macam2... kalau time sibuk tgk aje...

    ReplyDelete
  5. kimie singgah.. kimie terjah.. kimie follow..

    ReplyDelete
  6. Datang terjah dari segmen iMBobo.. Slamat berkenalan.. =)

    ReplyDelete
  7. dtg terjah,follow n comment dari segmen nie jugak :)

    ReplyDelete
  8. ziey singgah n follow u yah,..salam kenal =)

    ReplyDelete
  9. hai hai

    snggah dr segmen imbobo..
    salam perkenalan
    jom support yg lain!
    :D

    ReplyDelete
  10. salam ziarah..from segmen imbobo..slm pkenalan n happy berblogging yer..

    me here:

    http://umikasum.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  11. saya suka blog awak ringan !!
    haiii !!
    saya dtg dari segmen imbobo !

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]