Monday, July 25, 2011

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger


Agak2 ada tak kembar cheq sue?
Lagi 3 hari nak cukup umur

28 Julai Tahun _____ 
 
(tunggu n3 ari Khamis yer...)

12 comments:

  1. tq for joining :)
    mc da ade je kembar ni..becoming bufday ni hee

    ReplyDelete
  2. @cik najihah
    tu lah... eksaited jugak ni nak tahu

    ReplyDelete
  3. Happy becoming birthday ye..jemput ke blog =)

    ReplyDelete
  4. Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
    Shera lupe nk join segmen ni lar..
    Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
    Shera lahir bulan 4..
    Meh lar singgah..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Yieeehhaaaa jumpa lagi kembar daku nih :) *winwink* :)
    http://sweetsourlife94.blogspot.com/2011/07/mari-cari-kembar-blogger.html
    Anyway hapy birthday :) Esok khamis :)

    ReplyDelete
  6. @Shaherah
    rugi la tak join...kalau tak boleh jumpa kembar2 tu

    ReplyDelete
  7. @Efa :)
    kembar ke kita efa? wahhhh sonoknyer...

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

    p/s: happy becoming birthday, akak~ :D

    ReplyDelete
  9. alisya masih mencari...happy belated birthday! oh...sama dengan tarikh alisya konvo la..jom jenguk WARDAH ALISYA

    ReplyDelete
  10. Datang singgah dari segmen cik Najihah. Agak terlambat sikit nak wish, heee :D but apa pun happy belated birthday! And kita lahir pada bulan yang sama! :D

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]