Monday, July 25, 2011

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger


Agak2 ada tak kembar cheq sue?
Lagi 3 hari nak cukup umur

28 Julai Tahun _____ 
 
(tunggu n3 ari Khamis yer...)

12 comments:

cik najihah said...

tq for joining :)
mc da ade je kembar ni..becoming bufday ni hee

Cheq Sue said...

@cik najihah
tu lah... eksaited jugak ni nak tahu

GnieSyazni said...

Happy becoming birthday ye..jemput ke blog =)

Cheq Sue said...

@GnieSyazni
tq gnie

Shaherah said...

Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
Shera lupe nk join segmen ni lar..
Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
Shera lahir bulan 4..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Efa :) said...

Yieeehhaaaa jumpa lagi kembar daku nih :) *winwink* :)
http://sweetsourlife94.blogspot.com/2011/07/mari-cari-kembar-blogger.html
Anyway hapy birthday :) Esok khamis :)

Cheq Sue said...

@Shaherah
rugi la tak join...kalau tak boleh jumpa kembar2 tu

Cheq Sue said...

@Efa :)
kembar ke kita efa? wahhhh sonoknyer...

hira said...

singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

p/s: happy becoming birthday, akak~ :D

Cheq Sue said...

@hira
tq hira

Alisya said...

alisya masih mencari...happy belated birthday! oh...sama dengan tarikh alisya konvo la..jom jenguk WARDAH ALISYA

Dianaa said...

Datang singgah dari segmen cik Najihah. Agak terlambat sikit nak wish, heee :D but apa pun happy belated birthday! And kita lahir pada bulan yang sama! :D