Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Segmen En Ben again


Idea2 hangit yang mungkin buleh En Ben jadikan contest :

i) meneka umur orang... sesape lah... letak gambar dia pastu soh orang teka... pemenang amik jawapan yang setepatnya aje. seorang buleh join sekali dan hadkan hanya pada sedikit penyertaan...biar orang tak puas hati

ii) Mungkin boleh buat contest yang berkaitan dengan blog En Ben... contohnya macam "Pentingnya BEN ASHARI pada aku......" pastu biarla diorang lengkapkan slogan tu... Sape yang bagi ayat kaww kaww power root tu kira dia menang aaaaa


iii) Kalau tak pun buat je contest TOP BLOGGER TO BE... penilaian berdasarkan kandungan blog dan kesungguhan serta manfaat blog yang menyertai. Tapi cam komplikated je contest ni kan???

iv) Kalau tak pun buat je contest "mengira bijik kacang". tentu bebudak suke...

He he he....

Leh pakai tak idea ni?

^_______________________^

16 comments:

  1. Ai! Datang bertandang dari blog abg ben. Jom gegar2 blog sy lak, hehe..
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  2. cakk cakk!! yuhuuuuuuu alya dtg nieee nak gegar blog julai 2011, heheh selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  3. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  4. > nash, alya, gadis melayu : tq gegar ke sini

    ReplyDelete
  5. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  6. Saya dtg nih hehhe..jom kasi gegar

    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  7. cik ida, luna, angelira jolie... insyaAllah will hit you all...

    ReplyDelete
  8. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  9. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam berterima kasih sgt....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  10. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  11. imnabila, rohaizam, ame...will hit u back okeh...wait 4 me..

    ReplyDelete
  12. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  13. khairedzaimy...tq...will hit u back

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang same
    selamat petang tuan rumah ^^

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]