Sunday, July 31, 2011

My 1st Segmen : Happy Birthday Friends

Bismillahirrahmanirrahim...

Dengan hati yang berdebar-debar
Perasaan nan kacau
Cheq sue mencuba dengan segmen yang pertama
Sempena dengan bulan kelahiran cheq sue, maka teringin rasanya berkongsi kegembiraan dengan sahabat yang sama dilahirkan di bulan Julai..

Tajuk : HAPPY BIRTHDAY FRIENDS

* Segmen ni terbuka SEPANJANG JULAI INI dan kepada SESIAPA YANG LAHIR DI BULAN JULAI  SAHAJA (1-31 Julai)

* seperti segmen2 yang lain, hanya perlu buat satu entry bertajuk seperti di atas, masukkan link n3 ini, letakkan gambar  dan kemudian linkkan n3 korang ke ruangan komen di sini
* dalam n3 korang tu...cuma tuliskan ucapan hari jadi kepada diri sendiri... ikut la nak sepanjang mana...tapi biarlah sampai maksudnya.... Kalau nak tuliskan lahir berapa haribulan @ tahun bila pun boleh...

* untuk yang menyambut besday bersama tarikh kelahiran cheq sue akan dapat special n3 

*** errr...faham kan? BTW ini adalah percubaan pertama untuk sticky post sehingga 31 Julai 2011

(harap2 ada yang join....takotnyerrrrr)

40 comments:

Kak Sam said...

Alamak baru teringat 3 hari lagi besday hubby. Oh ya salam kenal cheqsue. tadi nampak kat umah lina.

Cheq Sue said...

TQ kak sam... errrr...happy besday to dear hubby akak eh... :)

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu joint yer ..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-friends.html

Cheq Sue said...

TQ ayu!!

LuN@_aiDi said...

wahhh cheqsue, kter lahir bulan august xleh ler nk join.. >.<

Cheq Sue said...

mrs aidi... ogos ngan julai dah dekat2 dah tu...

Citarasa Rinduan said...

cikgu sue
kalau birthday ibu ayu boleh tak?

Cheq Sue said...

Boleh aje...asalkan Julai... :)

Citarasa Rinduan said...

cheq sue..

ayu join ya
http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-friends.html

Cheq Sue said...

@Citarasa Rinduan
TQ ayu... nanti cheq sue review okeh

CT Delima said...

As'salam sue

boleh ker kak ct join ni.. hihihi

tinggal seminggu dari sekarang jer b'day kak ct. agak2 ada hadiah tak..?? hahaha

Cheq Sue said...

@CT Delima
Jom la join akak...kita meriahkan 1st segmen ni... mana tahu tetibe cheq sue nak bagi hadiah pulak...

Nieza said...

happy birtday kak cheq sue...semoga dirahmati Allah selalu hendaknya.tak leh join sebab tak sama bulan lahir..hehe

Cheq Sue said...

@Nieza
He he he... takpe... nanti kita buat bulan lain pulak

norlie said...

CheQ Sue..
akak join...
norlieharumaini.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-friend.html

Cheq Sue said...

@norlie
TQ kak norlie sayang....

Fadzlina Zaman said...

joined !

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-friends.html

terima kasih organized ^^

Cheq Sue said...

@Fadzlina Zaman
TQ fadzlina support segmen ni

Ida,Japan said...

alah...bulan julai, jap2 nk fikir, tk b'kenaan, tak per la, akak balik dulu...ta ti tu

Cheq Sue said...

@Ida,Japan
heeeee ta ta ti..

Hanis MY said...

salam kenal terima kasih folo, folo kembali...wahhh birthday saya bulan julai lah! tak janji tapi kalau ada masa sy join, lambat lagi birtday nk dekat ujung2 dah...

Cheq Sue said...

@Hanis MY
TQ hanis. kalau ada masa join lah yer... kita suka2...

iMBobo said...

Happy birthday semua yg lahir dalam bulai julai! especially tuan tanah! hehe

Cheq Sue said...

@iMBobo
TQ!

azam said...

:) adusss.....xleh join ni....
xpe lain kali kita join

Cheq Sue said...

@azam
ooooo ye ke... xpe...lain kali pulak ye

KuNanGKuNanG said...

jelesnye..kite lahir lambat la..november..kalau x leh dah join..he3

Cheq Sue said...

@KuNanGKuNanG
Lahir musim hujan ghupenye.... :)

canteq said...

che sue... x sangka sama bulan kita lahir.. tp taunnye kompem x sama hehe... orite can join tau...
kat sini ek: http://canteq.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-friends.html

Cheq Sue said...

@canteq
tq canteq...nanti kita sama2 review okeh

NasZ said...

saya lahir bulan april..hehe..anyway hepi birthday kpd yang terlibat..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

Cheq Sue said...

@NasZ
tq nasZ

Nor Fadila Rosli said...

ala..nape aku dilahirkan di bulan 3..kalau boleh rewind..nak masuk perot mak balik..pastu lahir bulan julai untuk segmen ni..hehe..xpela..saye follow cheq su ye..epy bday sume yg lahir bulan Julai dan Cheq sue..:)

Cheq Sue said...

@Nor Fadila Rosli
he he he... nanti kite buat segmen juntu mac lak yer... btw tq fadila

ayunalisa said...

cheqsue..ayu joined..
http://ayunalisa.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-friend.html

Cheq Sue said...

@ayunalisa
tq ayu..nanti cheq sue review ye

harrazdani said...

januari laaa cheq sue..hahaha

Cheq Sue said...

@harrazdani
januari kena tunggu tahun depan lak ye..

Fiza Nordin said...

as salam cheq sue... wow rase macam nak joinlah contest ni.... nnt dah siap n3 sy bg link ye...thanks!!!

Cheq Sue said...

@Fiza Nordin
jom la join fiza...support segmen cheq sue ni