Tuesday, July 19, 2011

Saya Dari Universiti Putra Malaysia


Nama panggilan : Cheq Sue @ Sue
Universiti : UNIPUTRA (UPM)
Tahun : 1999 - 2003 (uitttttt dah lame tinggal zaman2 U nih...)
Kolej : Kolej Kediaman ke 10 (setahun je duduk, pastu dok luar, Taman Sri Serdang)
Course : Bacelor Sains Bioindustri (Major Hortikultur)


12 comments:

  1. wah akak da lama tamat upm ni..sy pulak baru nak masuk upm..hehe..

    thankz join akak! ^^,

    ReplyDelete
  2. @Suhazli
    maklumlah...dah veteren dah pun... tahniah suhazli... semoga dapat belajar dengan baik...kirim salam akak kat HEP tu yer....

    ReplyDelete
  3. salam buat student UPM ni..
    ninie student UIA..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/saya-dari-universiti-islam-antarabangsa.html

    ReplyDelete
  4. waaa alumni ni hihi
    skang kolej 10 da jadi kolej laki2 budak engine

    ReplyDelete
  5. @cik najihah
    najihah... masa akak stay kolej 10 dulu budak2 'kejut' baru 1st batch masuk fakulti tu... elok jgk kalau khaskan budak2 tu... x la jauh sgt deme nak jalan

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari uitm :) selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  7. @Queen F
    uitm? ada adik kat sama... SHAH ALAM

    ReplyDelete
  8. wah! dah lama grad! kita pon UPM gak :)

    ReplyDelete
  9. @Ms Z
    kite ni super duper senior dah Ms Z

    ReplyDelete

[Terima kasih kerana sudi menitipkan komen. Maaf seandainya saya tidak dapat membalas atau berkunjung ke blog anda...]